Kosten

Bij Max-Lease heeft u de vrije keuze v.w.b. het object, welke u wilt leasen. Wanneer u de auto gevonden heeft dan zoekt Max-Lease er het juiste leasecontract bij. Er zijn mogelijkheden voor zowel nieuwe als jonge gebruikte auto’s. Max-Lease zoekt oplossingen voor bestaande bedrijven en voor de startende ondernemer, die minder te besteden heeft en wellicht al is afgewezen bij een ander.

Keuze

Of u uw bedrijfsauto nu gevonden heeft bij een lokale dealer of aan de andere kant van Nederland, voor Max-Lease is dat geen belemmering. Zelfs het importeren van een auto behoort tot de mogelijkheden bij Max-Lease. Max-Lease regelt, indien gewenst de aankoop en de afwikkeling van het leasecontract.

Werkwijze

Nadat wij de aanvraag van u hebben binnen gekregen, gaan wij aan het werk voor u. Max-Lease neemt contact met u op om de aanvraag nog even door te nemen. Wij zorgen dan meestal binnen 48 uur voor een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord gaat met deze offerte, gaat Max-Lease over tot de aanschaf en verdere afwikkeling van het leasecontract. U kunt dan binnen korte tijd beschikken over uw nieuwe auto.

Belangrijkste Voorwaarden

  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
  • (uitgesloten zijn LTD’s).
  • Geldige legitimatie.
  • De gewenste auto is niet ouder dan 72 maanden. Voor machines gelden afzonderlijke looptijden.
  • U bent als starter bereid, indien een aanbetaling niet mogelijk is, een borg te betalen.

Lease Offerte

Gratis en geheel vrijblijvend maken wij voor u een lease offerte.

Wat onze klanten zeggen